Electronics

We kunnen meer!

In ons vaste assortiment bevinden zich tevens ook pinheaders (TH en SMD), bandkabels (al dan niet met connectoren geleverd), DIL-switches en meer. Pinheaders kunnen wij naast de standaardmaten ook in custom-made uitvoeringen leveren.

Voor draad- en kabelwerk en maakdelen werken wij via onze agent in HongKong direct met onze productiepartners samen. Op deze wijze kunnen wij een optimale kwaliteit garanderen, voor verzending, on-site gecontroleerd.

Asset levert ook EMC Shieldings (EMC Blikjes). De door ons geleverde materialen (Alpaca 0,3 en 0,5) hebben een goede afschermende specificatie. Dankzij de gebruikte productiemethode is het geen probleem om ook shieldings met complexe contouren scherp geprijsd en snel te leveren. Dit kan zeer interessant zijn bij de realisatie van een elektronicaontwerp, niet alleen bij proto typing maar ook voor de serie producties daarna.

Voor geschakelde voedingen, LED Drivers en voedingsadapters kan Asset zowel standaard producten als maatwerk leveren.

Om de relatie met onze productiepartners optimaal te houden bezoeken wij, met name in China, de bedrijven waar wij zaken mee doen minstens 1 keer per jaar. Zo houden we niet alleen een vinger aan de pols maar kunnen wij ook waar nodig aanpassingen of bijsturingen laten uitvoeren. Wellicht ligt juist hierin de basis voor onze jarenlange relaties met onze productiepartners.